UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
AARDVARCK

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Copy Cult13.02.2006Rushhour
2.Cult Copy05.06.2006Rushhour
3.Pigstyle
(mini LP)
05.05.2008Kindred Spirits
4.Choice07.09.2010EAT Concrete
5.Anti Concept13.09.2011EAT Concrete
6.Plus Det29.04.2014Skudge
7.Co In Ci11.11.2015Skudge

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Non Spoken EP13.03.2000Delsin
2.Spoken EP
(Soft Focus (Sonar Lodge mix) / Guess / Plood / Smut)
09.10.2000Rushour
3.Ludiek EP
(Doeda / Sig / Brul / Kabunkel / Thatco / Ambi Pur)
19.02.2001Delsin
4.Spoken (Nubian Mindz remixes 1 & 2)16.04.2001Rushour
5.Emsees EP
(Talk 1 / Saw Once / Talk 2 / Fruit / Talk 3 / Two Tone / Talk 4 / Dweep / Talk 5 / One Note / Talk 6 / Bass Player / Talk 7)
09.07.2001Music For Speakers
6.Nozum10.12.2001Delsin
7.Gensin EP
(Getsum / Gimmie Five / Gib / Gag)
27.01.2003Delsin
8.Cult Copy Part 201.11.2004Rushour
9.Cult Copy Part 313.06.2005Rushhour
10.Cult Copy
(Komt Goed / Aardbij / Buuv)
05.12.2005Rushhour
11.Cinnaman & Jay Scarlet Present Beat Dimension Vol 1
(Green Tea Power / Figz / Push Up / Acid /Nosee)
& Flyamsam & Pusuit Grooves & Hearin Aid & Uphygh
20.11.2006Rushhour
12.Cult Copy Remixes Part 2/2 (Aardbij (Quince's Inspiration mix) /Aardbij (Quince's Brocken Back mix))19.02.2007Rushhour
13.Bloom 224.11.2008Bloom
14.Bloom 121.01.2009Bloom
15.Bloom 311.09.2009Bloom
16.Bloom 423.10.2009Bloom
17.Choice On 1213.05.2010EAT Concrete
18.Bloom 5
& Kubus
03.06.2010Bloom
19.Nosestep EP
(Nosestep (Cosmin TRG remix) / Nosestep / Re-Spoken (Nubian Mindz Demo mix))
24.11.2010Rush Hour
20.Gloom EP
(Wall E Synth / Spees / Prince Would / Tekk Toek / In Principe /Zonder Baan /Schweinenblut)
& Kubus
26.01.2011EAT Concrete
21.Locked In Studio EP Part II
(I Love Hugh / Tape (mix) / Good Old Days)
& Awanto 3
11.05.2011Studio Soulrock
22.Anti Concept EP
(Stayput / O'Malley / Gubby / Dik Over Chord / Bosche Bol / Sandor vs Pig Talk Beat / Stay Stupid / Beukeboom / Bliebert)
31.08.2011EAT Concrete
23.Tracks From The Vault Vol 1 EP
((My Back Is) Against Wall / (Just Washed) That Pig)
& Duster Valentine
21.09.2011Rush Hour
24.Indo EP
(Yogwa / Brawa / Tengenan)
11.04.2012Skudge
25.1990 / OK O29.05.2013Rush Hour
26.Plus Det / Do Whop / KO / Dom12.06.2014Skudge
27.Thanxxx Joch / Hump15.01.2015Voyage Direct