UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Různé Reference
PHILLIPS Simon
(ds)

Osobní údaje:

Narozen(a): 02.06.1957

Působení:

cca 10/74 Dana Gillespie
cca 11-12/75 Chris Farlowe
8/76 Phil Manzanera Featuring ...
cca 10/76 801
9-11/76 Greenslade
cca 2/77-cca 12/77 Jack Bruce Band
1977 Judas Priest
1980 Michael Schenker Group
cca 3/81 Jeff Beck
1981-83 Toyah
cca 1981-cca 1983 RMS
cca 1982 PhD
1986 Friends
1989-? The Who
cca 1992 Jack Bruce Band
1992-cca 2/99 Toto
cca 1993 Big Country
1994 Steve Lukather
cca 1997 Protokol Trio
cca 6/10 Toto

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Symbiosis1995
2.Another Lifetime10/1997 Lipstick
3.Out Of The Blue1999
4.Vantage Point
& Jeff Babko
5/2000 Alex Merck Music
5.Protocol, Vol. 207.10.2014Inakustiks
6.Protocol III30.10.2015Inakustiks

Různé:

j.h. na LP:

Gordon Giltrap: Visionary (8.10.76, Electric)
David Coverdale: White Snake (6/77, Purple)
Gordon Giltrap: Perilous Journey (1.10.77, Electric)
Roger Glover: Elements (21.4.78, Polydor)
Gary Moore: Back On The Streets (12/78, MCA)
Mike Rutherford: Smallcreep's Day (2/80, Charisma)
Jon Anderson: Song Of Seven (17.10.80, Atlantic)
Bernie Marsden: And About Time Too (22.5.81, EMI)
Jon Lord: Before I Forget (1982, Harvest)
Mike Oldfield: Crises (5/83, Virgin)
10cc: Windows In The Jungle (30.9.83, Mercury)
Mike Oldfield: Discovery And Lake (6/84, Virgin)
Gary Moore: After The War (2/89, Ten)
Ian Gillan: Naked Thunder (6/90, east west)
Mike Oldfield: Heaven's Open (3/91, Virgin)
Midge Ure: Pure (9/91, Arista)
Joe Satriani: The Extremist (1992, Sony)
Jack Bruce: Cities Of The Heart (3/94, CMP)
Derek Sherinian: Inertia (11/01)
Ryo Okumoto: Coming Through (15.10.02, InsideOut)
Steve Hackett: Beyond The Shrouded Horizon (23.9.11)
Derek Sherinian: Oceana (5.10.11, Mascot)
Michael Schenker: Temple Of Rock (9/11, In Akustik)
Jake Shimabukuro: Grand Ukulele (2.10.12)

j.h. na SP:
Phil Manzanera: Flight 19 (9.9.77, Polydor)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973906.11.19977Infokus
19974013.11.199726Forum kritikumrecenze LP
20001101.06.200035Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19784014.10.197860Any Questions?
19821006.03.198226Musicians' Worldinterview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983 104Recenze - Novinkyrecenze LP
199910 45interview