UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Různé Reference
LUKATHER Steve
(g,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 21.10.1957 (Los Angeles, California, USA)

Působení:

cca 1970-cca 1971 Dada
1977-6/08 Toto
cca 7/77 Boz Scaggs
cca 1990 Los Lobotomys
cca 6/10-10/19 Toto
cca 3/15-cca 8/19 Ringo Starr & His All Starr Band

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Lukather11/1989 Columbia
2.The Candyman4/1994 Columbia
3.Luke02.07.1997CBS
4.No Substitutions: Live In Osaka
& Larry Carlton
20.03.2001Favored Nations
5.Santamental07.10.2003Image
6.Ever Changing Times10.06.2008Rider
7.Live at the North Sea Jazz Festival
& Edgar Winter
2010 MIG
8.All's Well That Ends Well02.11.2010Mascot
9.Odd Couple Live08.02.2011Rokarola
10.Japan Live Session 198611.10.2011IMV/Blueline
11.Transition22.01.2013Mascot
12.At Blue Note Tokyo
& Larry Carlton
08.07.2016335

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Hate Everything About U16.06.1997Columbia
2.I Lost My Heart In China
& Man Doki & Bobby Kimball
12.10.1998edel

Různé:

j.h. na LP:

Steely Dan: Pretzel Logic (2.3.74, Probe)
Diana Ross: Baby It's Me (10/77, Tamla Motown)
John Mayall: Bottom Line (18.5.79, DJM)
Charlie Dore: Listen (14.8.81, Chrysalis)
Chicago: Chicago 16 (6/82, Full Moon)
Christopher Cross: Another Page (2/83, Warner Bros)
Eric Martin: Eric Martin (1985, Capitol)
Richard Marx: Repeat Offender (1989, EMI)
Dweezil Zappa: Confessions Of A Deprived Youth (1991, Zappa)
Richard Marx: Rush Street (1991, Capitol)
Roger Waters: Amused To Death (7.9.92,Columbia)
L.A. Blues Authority: L.A. Blues Authority (1992, Shrapnel)
Cozy Powell: The Drums Are Back (1992, Electrola)
Paul Rodgers: Muddy Water Blues: A Tribute To Muddy Waters (4/93, Victory)
Pat Thorpey: Y2K (1/00)
Niacin: Deep (7.3.00, Magna Carta)
Derek Sherinian: Inertia (11/01)
Ryo Okumoto: Coming Through (15.10.02, InsideOut)
Yardbirds: Birdland (22.4.03, Favored Nations)
Edgar Winter: Jazzin' The Blues (7/04, SPV)
Leslie West: Unusual Suspects (13.8.11)
Derek Sherinian: Oceana (5.10.11, Mascot)
Harry Shearer: Can't Take A Hint (27.8.12)
Ringo Starr: Give More Love (15.9.17, UMe)
Derek Smalls: Smalls Change (Meditations Upon Ageing) (13.4.18)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972807.08.199725Forum kritikumrecenze LP
19974013.11.1997155Hard & Heavy Masters