UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
FAD GADGET
GB

Sestava

Frank Tovey - voc

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fireside Favourities1981 Mute
2.Incontinent12/1981 Mute
3.Under the Flag10/1982 Mute
4.Gag
produkce: Gareth Jones
13.02.1984Mute
5.The Best Of Fad Gadget
(2CD)
9/2001 Mute

Frank Tovey:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Snakes and Ladders1985 Mute
2.Easy Listening For The Hard Of Hearing
& Boyd Rice
1985 Mute
3.The Fad Gadget Singles1987 Mute
4.Civilian1988 Mute
5.Tyranny and the Hired Hand1990 Mute
6.Grand Union
& The Pyros
1991 Mute
7.Worried Men In Second Hand Suits
& The Pyros
19.10.1992Mute
8.Fad Gadget by Frank Tovey17.10.2006Mute

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Back To Nature07.09.1979Mute
2.Make Room27.03.1981Mute
3.Saturday Night Special15.01.1982Mute
4.Life On The Line03.09.1982Mute
5.For Whom The Bell Tolls / Love Parasite28.12.1982Mute
6.I Discover Love / Lemmings On Lovers Rock09.09.1983Mute
7.Collapsing New People20.01.1984Mute85
8.Ideal World3/1984 Mute
9.One Man's Meat / Sleep / Ricky's Hand (live)16.04.1984Mute92
10.Collapsing New People ("Collapsing" Westbam mix) / Lady Shave (John Acquaviva's "Robo-Sapien" vox mix & dub)13.10.2003Mute

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20011827.09.20018Infokus
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19793408.09.197924Singlesrecenze SP
19811328.03.198118Singlesrecenze SP
19814905.12.198118Albumsrecenze LP
1982316.01.198219Singlesrecenze SP
1982316.01.198224Caught In The Actrecenze koncertu
19823604.09.19824Fast Forward
19823925.09.198218Singlesrecenze SP
19824323.10.198223Singlesrecenze SP
19824430.10.198222Albumsrecenze LP
19824720.11.198227interview
19825118.12.19824Fast Forward
1983712.02.198325Caught In The Actrecenze koncertu
19833710.09.19834Fast Forward - Record News
1984321.01.198422Singlesrecenze SP
19841010.03.198419It's Aliverecenze koncertu
19841010.03.198427Albumsrecenze LP
19841514.04.19844Fast Forward - Record News
19841728.04.198426interview
19841805.05.198422Singlesrecenze SP
19842825.08.198418It's Aliverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021 32interview