UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 12.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Reference
TOVEY Frank
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1956 (London, GB)
Zemřel(a): 03.04.2002 (selhání srdce)

Působení:

cca 1981-cca 11/82 Fad Gadget

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Snakes and Ladders1985 Mute
2.Easy Listening For The Hard Of Hearing
& Boyd Rice
1985 Mute
3.The Fad Gadget Singles1987 Mute
4.Civilian1988 Mute
5.Tyranny and the Hired Hand1990 Mute
6.Grand Union
& The Pyros
1991 Mute
7.Worried Men In Second Hand Suits
& The Pyros
19.10.1992Mute
8.Fad Gadget by Frank Tovey17.10.2006Mute

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931201.12.19938Liverecenze koncertu
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19924 37Recenzerecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19924828.11.199230Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992706.04.199228Recenzerecenze LP
1995825.04.199531Liverecenze koncertu