UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
ABER Shlomi

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.State Of No One08.10.2007Renaissance
2.Chicago Days Detroit Nights24.09.2010Ovum
3.Live From Sankeys Ibiza
(live)
09.07.2013Be as One
4.Slack Tide26.11.2013Ovum
5.Blossom
& Guti
04.02.2014Be As One Imprint
6.Zipperwork / Clones in My Backroom14.04.2015Be As One Imprint
7.15 Years Nordstern21.08.2015Be as One

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Inspiration / Something New11.09.2006Alternative Route
2.Sea Of Sand / After Love
& Guy Gerber
09.10.2006Cocoon
3.Tel Aviv Garden27.11.2006Audio Therapy
4.Crop Duster
presents Bao
19.02.2007Renaissance
5.Freakside21.05.2007Ovum
6.Moods
feat Lemon
27.08.2007Renaissance
7.Blonda
& Itamar Sagi
17.09.2007Toolroom Trax
8.Diosa EP
(Diosa / Sekur)
05.11.2007Be As One
9.Tokyo Shanghai / Quivery21.04.2008Ovum
10.In Theory Yes / Efrat02.06.2008Be As One
11.State Of No One (Shlomi Aber remix, Shlomi's Chunky dub)20.10.2008Renaissance
12.Namgo / Black Title21.01.2009Be As One
13.Sketches EP
& Kenny Larkin
17.06.2009Be As One
14.Create Balance / The Drunk'd Programmer06.02.2010R&S
15.Slow Dancer / Groove Mechanism04.03.2010Ovum
16.Chicago Days / Detroit Nights EP
(Basic Roots / Taped & Gorgeous / Tap Order / Black Funk Hi)
24.09.2010Ovum
17.The Majestic / Glooming04.01.2011Objektivity
18.After Touch
& DJ Sneak
23.03.2011Be As One
19.Double Pak Vol 77 EP
(Tokyo Shanghai / Quivery / Femme Fatale / Femme Fatale (Ripperton remix))
& Steve Lawler
05.08.2011Double Pak
20.Coconuts / Who Said That24.08.2011Be As One
21.In Dancetrippin / Faced U15.02.2012Be As One
22.Rough Steps / Golly Moses / Overture / Greys27.06.2012Desolat
23.Foolish Games / Lines In The Sand05.12.2012Be As One
24.The Doppler / Limited By You27.03.2013Be As One
25.Slack Tide EP
(Slack Tide / Warehouse)
16.10.2013Ovum
26.Blossom EP
(Blossom / Outlaws)
& Guti
15.01.2014Be As One
27.OD / Helter Skelter EP
(Od / Helter Skelter)
29.10.2014Be As One
28.John Digweed Live In Toronto Vinyl 2/4 EP
(Tel Aviv Garden (Nic Fanciulli remix) / Faith (Einmusik remix) / Donna)
& Miss Melera & Odessa
11.12.2014Bedrock
29.Zipperwork / Clones In My Backroom11.03.2015Be As One
30.Takeover / Street Works23.09.2015Nonplus
31.48V / Shaded in Mars30.10.2015Be as One
32.Warfare / Conexion / Thrived Under24.06.2016Be as One
33.Paradox / Monday Paranoia14.10.2016Be As One