UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
YO YO
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): (jako Yolanda Whitaker)
YO YO (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Yo Yo1991
2.Make Way for the Motherlode4/1991 east west 74
3.The Black Pearl7/1992 east west 145
4.You Better Ask Somebody7/1993 107
5.Total Control16.09.1996east west

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sunshine Of Your Smile12/1980
2.Don't Play With My Yo Yo1990 Atlantic
3.Games People Play2/1991
4.You Can't Play With My Yo-Yo
featuring Ice Cube
5/1991 east west 36
5.The Bonnie And Clyde Theme / Ibwin' Wit My Crewin'7/1993 72
6.Romantic Call
& Patra
8/1994 55
7.Da Da10.06.1996Viva Vinyl
8.Yo Yo17.03.1997white label
9.OK Alright30.11.1998

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994629.03.199427