UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
YelaWOLF
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1980 (Gadsen, Alabama, USA, jako Michael Wayne Atha)
YelaWOLF (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Trunk Muzik 0-6022.11.2010Ghet-O-Vision/Interscope
2.Radioactive22.11.2011Shady 27
3.Box Chevy V28.01.2014Universal
4.Love Story20.04.2015Interscope25 3
5.Trial By Fire10/2017 42
6.Trunk Muzik 33/2019 28
7.Ghetto Cowboy11/2019 76

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Kickin'04.06.2007Columbia
2.Hard White (Up In the Club)08.08.2011Shady
3.Psycho White EP
& Travis Barker
13.11.2012LaSalle 50
4.Honey Brown01.07.2014Interscope
5.Till It's Gone16.09.2014Interscope
6.Daylight23.09.2016Interscope
7.Shadows28.10.2016Interscope