UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. února 2020          Celkem: 356 403 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
YAMASH'TA Stomu
(perc)

Působení:

cca 12/73 Stomu Yamash'ta's East Wind
cca 9/81 Stomu Yamash'ta's Iroha

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Henze & Maxwell & Davies & Takemitsu1972
2.Red Buddha1972
3.Floating Music1972
4.The Man From The East1972
5.Come To The Edge1973 Island
6.Freedom Is Frightening
vydáno pod jménem: Stomu Yamash'ta's East Wind
18.01.1974Island
7.One By One
vydáno pod jménem: Stomu Yamash'ta's East Wind
14.06.1974Island
8.Rain Dog21.03.1975Island
9.Go05.06.1976Island
10.Go Live In Paris
(live 2LP)
1977 Arista
11.Go Too09.09.1977Arista
12.Sea And Sky1983
13.The Complete Go Sessions09.11.2010Raven
14.The Man Who Fell to Earth
& John Phillips
09.09.2016Universal

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19731407.04.197339Caught In The Actrecenze koncertu
1974902.03.197447Albumsrecenze LP
1974902.03.197448Caught In The Actrecenze koncertu
19742522.06.197441Albumsrecenze LP
19742522.06.197462Caught In The Actrecenze koncertu
19745014.12.19745News
1975608.02.197520
1975608.02.197562Caught In The Actrecenze koncertu
19751405.04.197521interview
19751405.04.197524Albumsrecenze LP
19762305.06.197618Caught In The Actrecenze koncertu
19763024.07.197623New Albumsrecenze LP
19775010.12.197724Albumsrecenze LP
19813422.08.19814Fast Forward
19813712.09.198131Caught In The Actrecenze koncertu
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974009.02.19743News Desk
1974002.03.197435
1975001.03.197512Thrills
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199611 20Galerie