UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
KAISER Roland

Albová diskografie:

KAISER Roland (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Lebenslänglich Du14.02.1994
2.Best of Roland Kaiser18.10.20047 Days Music
3.Hit Collection01.07.2008Hansa Europe
4.Beste Aus 40 Jahren Hitparade17.02.2009Sony/BMG
5.Allein mit Dir16.03.2010Sony BMG Europe
6.Affaeren12.06.2012Gloriella
7.Auf dem Weg Zu Dir / Dich Zu Lieben12.11.2013Sony Music Distribution
8.Seelenbahnen03.06.2014Sony Music
9.Warum Hast du Nicht Nein Gesagt
& Maite Kelly
21.04.2015
10.Auf den Kopf gestellt19.02.2016
11.Stromaufwärts - Kaiser singt Kaiser10/2017
12.Best Of Roland Kaiser8/2018
13.Kaisermania 2018 (Live am Elbufer Dresden)
(live)
10/2018
14.Alles oder dich3/2019
15.Alles Kaiser - Das Beste am Leben3/2019

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Verde - Frei - Das heisst Alle10/1976
2.Wohin gehst du3/1977
3.Sieben fasser Wein11/1977
4.Amore mio4/1978
5.Schach-Matt10/1979
6.Santa Maria8/1980
7.Gloria4/1981
8.Lieb' mich ein letztes mal4/1981
9.Dich zu lieben9/1981
10.Manchmal mochte ich schon mit dir9/1982
11.Ich will dich5/1983
12.Die Gefuhle sind frei9/1983
13.Es kann der frömmste nicht in Frieden leben3/1984
14.Joana9/1984
15.Flieg mit mir zu den Sternen2/1985
16.Hier Fing alles an10/1985
17.Amore Amore1/1986
18.Haut an Haut8/1987
19.Ich glaub es geht schon wieder los10/1988
20.Wind auf der Haut und Lisa7/1991
21.Sag niemals nie2/1992
22.Lebenslanglich du5/1992
23.Und wer küsst mich7/1994
24.Egoist3/2013
25.Warum hast du nicht nein gesagt
& Maite Kelly
1/2015