UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 29. prosince 2019          Celkem: 356 235 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.01.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
KALABRESE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Rumpelzirkus15.05.2007Stattmusik
2.Sihltal07.08.2012Le Bal
3.Independent Dancer25.04.2013Rumpelmusig
4.Hello Asshole / Kafi Lied
& Jimi Jules
29.04.2014Rumpelmusig
5.Remixes08.07.2014Rumpelmusig

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sampler Vol 1 Ch.Electronique
(Prinzessin In Not / Sanagol / Night Train)
& Bang Goes & Styro
13.06.2005Stattmusik
2.Huhnerfest EP
(Auf Dem Hof / Aufm Klo / In Der Wuste)
17.10.2005Stattmusik
3.Auf Dem Hof (Freaks Funk That Disco 2006 Re-Do, Ludron dub)04.12.2006Stattmusik
4.Rumpelzirkus (Part 1) (Not The Same Shoes / Deep / Hide / Body Tight)29.01.2007Stattmusik
5.Rumpelzirkus (Part 2) (Lose My Chair / Hafenlied / Oisi Zuekunft / Heartbreak Hotel)04.06.2007Stattmusik
6.118 EP
(Alberto / Makelovedisco / Cityblues)
26.11.2007Phictiv
7.Coast 2 Coast: Peace Division LP 01
(Orgasmic / As If / Be Strong / MakeLoveDisco / Deep Motion / Sekito)
& Daniel Nehlhart & So Inagawa & Peace Division & Sackrai & Break SL
28.07.2008NRK Sound Division
8.Remixes EP
(Desperate Man (Matthew Herbert remix) /Wanzka (Acid Pauli remix) /Stone On Your Back (Frank Wiedmann remix) /Desperate Man (Canson remix))
17.07.2014Rumpelmusig