UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
FAB

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.We Belong Together7/1997
2.Feel Good18.06.2001Layton & Stone
3.Inside Out26.08.2002Clubbhouse
4.Sensitive / Space Road / Ladiescope
& DJ Speep
16.09.2002Selectronic
5.East Fresh / Introducing / 3eme Type
& DJ Speep Vs Agoria
11.11.2002Selectronic
6.Volte Face EP
(Old Dancer / Volte Face)
& Dj Speep
09.12.2002Selectronic
7.Viva Fab! EP
(Dickshy / Labroc / Stooges)
15.09.2003Electronic Desert
8.Inside Out26.04.2004Miss Moneypenny's
9.Ride Like The Wind
presents The Ride
13.06.2005House Foundation
10.JJ / L'Hotsong19.12.2005Mental Action Direct
11.Giulia
& Romeo Inc
22.05.2006Universal
Giulia (Foundation's Deeply In Love remix, Foundation's funky Sparkling Heart remix)
& Romeo Inc
22.05.2006Zeitgeist