UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 12. září 2020          Celkem: 359 726 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Video Linky Různé Reference
E!E
Příbram, Česká republika

Sestava

Bořivoj Řehoř - voc
Petr Stawarz - g,voc
Petr Bakalerov - g,voc
Petr Mottl - bg
Roman Vojtíšek - ds

Bývalí členové:

Robert Kyselo (ds)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Live1990
2.E!E10/1992 EE
3.Poslouchej1/1994 E!E
4.Mrtvák8/1995 Globus
5.Deska2/1997 EE
6.Děláme co můžem3/1999 Petr Jaroš
7.Dvacet pe!ecek plus bonus3/2000
8.Lepší už to nebude!5/2006 Avik

Video:

1. Furt živjE!E / Rockfest Březnice 2010 - 6/2011, EE, live, 73 min

WWW Linky:

http://www.eecka.cz

Různé:

demo "H.K.E!E" (1989)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994402.02.19948recenze LP
1994809.03.199419interview
1995820.04.199533Drop In '95recenze koncertu
19951601.09.199512Bang!alerierecenze LP
19951601.09.199529interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962124.10.199613Do živéhorecenze koncertu
19991629.04.199912Live - Punkfestrecenze koncertu
19992103.06.199926Forum kritikumrecenze LP
19992712.08.199921Live - Rock Písek '99recenze koncertu
20001510.08.200014Liverecenze koncertu
20001631.08.200040Forum kritikumrecenze LP
20012025.10.200114Live - Natrucrecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19901212.10.199025Live - Punkcerecenze koncertu
1991826.04.199118Profilprofil
19922518.12.199228Recenzerecenze LP
19932529.12.19934Pelmelinterview
19932629.12.199328Recenzerecenze LP
19952405.12.199512interview
19952619.12.199514Recenzerecenze LP
19974 103Recenze - Novinkyrecenze LP
19995 102Recenze - Novinkyrecenze LP
19997 51Mezzaninprofil
20009 103Recenze - Novinkyrecenze LP
20066 50Interviewprofil
20066 64Recenze CZrecenze LP