UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
EARTH CRISIS
Syracuse, USA
*  1989

Sestava

Karl Buechner - voc
Scott Crouse - g
Kris Wiechmann - g
Ian Edwards - bg
Dennis Merick - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Destroy The Machines10/1995 Victory
2.Gomorrah's Season Ends18.11.1996Victory
3.Live16.03.1998Victory
4.The Oath That Keeps Me Free5/1998 Victory
5.Breed The Killers28.09.1998Roadrunner
6.Slither19.06.2000Victory
7.1991-200109.10.2001Victory
8.To the Death21.04.2009
9.Neutralize the Threat12.07.2011Century Media
10.The Morbid Glare21.01.2014Candle Light
11.Salvation of Innocents21.01.2014Candlelight
12.Into a Sea of Stone24.06.2014Century Media
13.The Discipline19.05.2015Bullet Tooth

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.All Out War1992 Convection
2.Firestorm1993 Victory
3.The Discipline / Behind The Mask / New Ethic / Time Of Strife28.05.2013Bullet Tooth

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972022.05.199773Hard & Heavy Masters
19982609.07.199823Forum kritikumrecenze LP
19982920.08.199823Forum kritikumrecenze LP
19983401.10.199818
19983508.10.19987Infokus
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199810 112Recenze - Novinkyrecenze LP