UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 12. září 2020          Celkem: 359 726 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.09.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
E Erick

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Amsterjam17.01.2000Onestar
2.Make You Smile03.05.2004Little Mountain
3.Ya Don't Stop08.11.2004Little Mountain
4.Es Vedra26.09.2005Rootz
5.Boogie Down1/2006
6.Definition Of Sound EP
(Definition Of Sound / Blow Your House Down)
23.01.2006Extrema
7.Get On The Floor29.05.2006R&G Electronics
8.The Beat Is Rockin20.11.2006Net's Work
The Beat Is Rockin (Fedde Le Grand remix, Gregor Salto Rocks It Like This remix, Skitzofrenix Dope dub remix)27.11.2006Gusto
9.Shed My Skin
& Housequake & Anita Kelsey & Roog
29.07.2009Housequake