UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 12. září 2020          Celkem: 359 726 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
EAST COAST BOOGIEMEN

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Marrying Janie / Neighbour Hood23.04.2001Tequila Sound
Marrying Janie21.01.2002Moonshine Red
2.Sunrise EP
(The Makes / Smoke 'Em If You've Got 'Em / You Don't Leave / That's Right!)
& Chocolate Ray & All Good Funk Alliance & Brian Kirkbride & James New
04.03.2002Tequila Sound
3.Upside Ya Head EP
(Underwater Sea Jams / Hop Scotch / Straight Up)
27.05.2002Brique Rouge
4.Scratch & Sniff EP
(Heavens Groove / Uh-Uh)
24.06.2002Aroma
5.Double Deuce (Part 1) (So Much Like Me / Mile High Club)
& Swirl Peepz
10.03.2003Amenti Music
6.Between My Sheets
feat Apple Rochez
26.05.2003Lowdown Music
7.Double Deuce (Part 2) (So Much Like Me (ECB remix) / Mile High Club (Swirl Peepz remix)
& Swirl Peepz
14.07.2003Amenti Music
8.Early ECB Werks EP
(Give Me Your Soul / Southern House / Neighbor-Hood / Booty)
23.08.2004After School
9.Mad Dog 20 / 20 EP
(Avec Du Gigolo (Blaine Copperfield remix) / Pump (Butch Arley The Junkyard Playa's Re-Bling) / Zooma Zoom (Tahm Solo))
27.09.2004Peaches
10.Picture Of You (Part 2)
& DJ Heather
13.06.2005Black Cherry