UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 29. prosince 2019          Celkem: 356 235 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.01.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
DA LATA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Tin Within01.08.2000Rykodisc
2.Songs From The Tin25.09.2000Palm Pictures/Zomba
3.Remixes10.06.2002Palm Pictures
4.Serious27.10.2003Palm Pictures
5.Fabiola18.10.2013Agogo

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Travels EP
produkce: Patrick Forge/Lee Hamblin/Christian Frank
28.04.1997Soul Jazz/Satellite
2.Pra Manha07.12.1998Palm Pictures
3.Rio Vida / Rain Song15.11.1999Palm Pictures
4.Binti21.08.2000Palm Pictures
5.Pra Manha
(Patrick Forge / Toni Economidies P&T mix, KV5, Blaze, IG Culture mix)
12.02.2001Palm Pictures
6.For KJM EP 02: Koyoto Jazz Massive 10th Anniversary Exclusive Tracks
(Ronco Da Cuica / Aphrodite / Taking Flight / Come With Me (vocal mix))
& Louie Vega & The Eol Band & Domu & Dego & Kaidi Tatham
27.12.2004Especial
7.Serious / Can It Be (Spiritual South remix)02.05.2005Palm Beats
8.This Is Not Your Job
feat Diabel Cissokho
13.10.2008Papa
9.Going Underground / Places We Go
feat Floetic Lara
05.12.2012Da Lata Music
10.Remixes EP
(Unknown (Eddy & Dus remix) / Deixa (Drumagick's Sun n bass remix) / Ronco Da Cuica (All Stars live version))
26.06.2014Agogo
11.Free / Monkey & Anvils (instrumental version)13.11.2014Agogo

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971512.04.199721Orbit - Stone Freerecenze SP