UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
ABBOTT Josh BAND
Lubbock, Texas, USA
*  2004

Sestava (2015):

Josh Abbott - g
Caleb Keeter - g
Preston Wait - g,viol
James Hertless - bg
Edward Villanueva - ds
Austin Davis - banjo

ABBOTT Josh BAND (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Scapegoat09.09.2008Pretty Damn Tough
2.She's Like Texas16.02.2010
3.Small Town Family Dream24.04.2012Pretty Damn Tough 15
4.Strange23.06.2015Atlantic
5.Front Row Seat06.11.2015Pretty Damn Tough 39
6.Until My Voice Goes Out8/2017 141

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Brushy Creek, Old Meets New EP17.11.2009Winding Road
2.Oh, Tonight2010
3.Touch2012
4.Tuesday Night EP
produkce: Keith Stegall/Shane McAnally
9/2014 Atlantic 58
5.Catching Fire EP
produkce: Marshall Altman
28.06.2019