UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Reference
WATKINS Geraint
(voc,kb)

Působení:

cca 1979 Geraint Watkins And The Dominators
cca 3/80 Shakin' Stevens
cca 2/82 Dave Edmunds
cca 6/01 Mark Knopfler
cca 1/08 Bill Wyman's Rhythm Kings

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Dial 'W' for Watkins23.11.2004Proper Box
2.In a Bad Mood18.08.2009Gold Top
3.Mosquito, Vol. 113.11.2012Ais
4.Mosquito, Vol. 202.04.2013Gold Top
5.Moustique04.03.2014Gold Top

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I'm A Fool To Care11.09.1981Beeb

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19813712.09.198123Singlesrecenze SP