UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. dubna 2021          Celkem: 363 506 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
TICHÁ DOHODA
Praha, Česká republika
*  1986

Sestava (2020):

Zuzana Vintrová - voc,g
Daniel Šustr - g,voc
Michal Šerák - bg
Luboš Pavlík - ds

TICHÁ DOHODA (photo)
 

Bývalí členové:

Blanka Šrůmová (voc, 1988-cca 6/97)

Jan Hájek (g, 1986-cca 1987)

Zdeněk Marek (bg, 1986-cca 1987); Jiří Nápravník (bg, 1989-cca 10/89); Pavel Krtouš (bg, cca 3/90-12/94); Michal Koval (bg, 2/95-95); Aleš Zenkl (bg, cca 10/95-cca 6/97)

Jiří Šimeček (ds, 1986); Pavel Špaček (ds, 1986-cca 1987); Pavel Attel (ds, 1989-cca 10/89, cca 10/17); Miroslav Fözö (ds, cca 3/90); David Uher (ds, cca 1992-7/93); Jaroslav Kvasnička (ds, 8/93-12/94); Vladimír Pecha (ds, 2/95-95); Marek Kopecký (ds, cca 10/95); Václav Šváb (ds, cca 6/97, cca 8/99)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Chci přežít6/1991 Arta
2.Underpop01.12.1992Bonton
3.Unpluggag22.11.1993Monitor
4.Tichá dohoda8/1994 Monitor
5.Live In Prague
& Phil Shöenfelt
3/1995 Bonton
6.La Décadence8/1995 Monitor
7.Live In Lucerna Music Bar5/1997 Aion
8.Fucktography12/1997 CD ROM
9.Válcovna vkusu s.r.o.
produkce: Dan Šustr
5/1998 Bonton/Sony
10.Největší hity6/1999 Sony Music Bonton
11.25 let Největší hity live!2/2012 Pop Dissident
12.Hlasitá revoluce06.10.2017

Blanka Šrůmová:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Neviditelná09.10.2000Sony Music Bonton
2.Underground
produkce: Aleš Zenkl
10/2005 Saturn

Daniel Šustr:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Old Shootterhand5/2019

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hombre / Nač tě mám12/1989 Supraphon
2.Má duše se vznáší1992 Bonton
3.Tulák po hvězdách6/1994 Monitor
4.Droga v kůži / Bůh se dívá / Jako kočka a pes1994
5.Kde spí andělé EP9/1995 Monitor
6.Planeta opic / Zakázaný slova2/2017
7.Hranice2/2020

Různé:

Blanka Šrůmová:

http://www.blankasrumova.cz

j.h. na LP:

České srdce: Znamení (11/00)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931201.12.199319profil
19931522.12.199311Live - Krockodyl '93recenze koncertu
19943321.09.199411recenze LP
19943428.09.199414interview
1995905.05.199510CD,MC Bang!recenze LP
19952114.11.199513Bang!alerierecenze LP
19952114.11.199538interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972205.06.199721interview
19972419.06.199726Forum kritikumrecenze LP
19972610.07.199712Live - Sun '97recenze koncertu
19981914.05.19984interview
19982021.05.199826Forum kritikumrecenze LP
19992902.09.199927Forum kritikumrecenze LP
20021326.07.200234Live - Rock For Peoplerecenze koncertu
Gramorevue
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
198911 16Rockumentaceprofil
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
198710 10Hlasy, tváře, projekprofil
198912 367Melodie z domova
19906 178interview
199112 30Recenzerecenze LP
19935 31Recenzerecenze LP
19936 1interview
Populár
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19932 21profil
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1991826.04.199123Liverecenze koncertu
19912406.12.199121Recenzerecenze LP
1992307.02.199218interview
1992821.04.19924Pelmel
1992904.05.199230Live - Reflex Showrecenze koncertu
19922518.12.19929interview
1993115.01.199329Recenzerecenze LP
1993115.01.199330Liverecenze koncertu
1993829.04.199330Liverecenze koncertu
19931706.09.19933Hot
19932415.12.199324interview
19932415.12.199329Recenzerecenze LP
19932529.12.19933Hot
19941221.06.199431Liverecenze koncertu
19941307.07.199431Live - Prince Music Festivarecenze koncertu
19941419.07.199429Recenzerecenze LP
19942208.11.199428Recenzerecenze LP
19942208.11.199431Liverecenze koncertu
19942322.11.19949interview
1995514.03.19953Hot
19952321.11.199510interview
19952321.11.199528Recenzerecenze LP
19952519.12.199515Dance&Vibes&Groovesrecenze SP
19962 8
19964 11Pelmel
199611 10Rock & Topinterview
19977 43interview
19978 85Sun 1997recenze koncertu
19982 119Recenze - CD ROMrecenze LP
19987 109Recenze - Novinkyrecenze LP
19997 16Pelmel
199910 105Recenze - Novinkyrecenze LP
20094 17Fast Forwardinterview
20125 63Recenze CDrecenze LP