UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 31.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
SWELL MAPS
GB
*  1971+  1980

Sestava

Richard Earl - voc
Nikki Sudden - g,voc
Jowe Head - bg
Epic Soundtracks - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Trip To Marineville1979
2.Swell Maps In Jane From Occupied Europe8/1980 Rather/Rough Trade
3.Whatever Happens Next1981
4.Collision Time1982
5.Collision Time Revisited1989 Mute
6.International Rescue16.09.1999
7.Sweep The Desert23.01.2001Total Energy
8.Wastrels and Whippersnapper20.06.2006Overground
9.Sweep The Desert
(Alive)
29.06.2009

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Read About Seymour / Ripped & Torn / Black Velvet10.02.1978Rather
2.English Verse / Monologues / Real Shocks21.09.1979Rough Trade
3.Read About Seymour02.11.1979Rather/Rough Trade
4.Let's Build A Car08.02.1980Gear Seven

Různé:

Účast na kompilacích:

"Read About Seymour" na "The Record Shop - 30 Years Of Rough Trade Shops" (25.9.06, Rough Trade)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1978718.02.197827Singlesrecenze SP
19793622.09.197929Singlesrecenze SP
19794103.11.197926Singlesrecenze SP
1980609.02.198023Singlesrecenze SP
19802823.08.198023Albumsrecenze LP
19974906.12.19976News