UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Reference
SWING OUT SISTER
Manchester, GB
*  1986

Sestava (2018):

Corinne Drewery - voc
Andrew Connell - synths

SWING OUT SISTER (photo)
 

Bývalí členové:

Martin Jackson (ds, 1986-cca 1990)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.It's Better To Travel
produkce: Paul Staveley O'Duffy
5/1987 Mercury1 40
2.Kaleidoscope World5/1989 Fontana9 61
3.Another Non-Stop Sister1989
4.Swing 31990
5.12" Mix Collection03.08.1990
6.12" Remixes, Vol. 211.10.1990
7.Get In Touch With Yourself11.05.1992Fontana27 113
8.Swing Out Singles16.10.1992
9.Live At The Jazz Cafe1992
10.Swing Out Sister08.09.1993
11.The Living Return
(2CD)
1994 Mercury
12.The Best of Swing Out Sister1996 Mercury
13.The Big Elsewhere21.04.1997Mercury
14.Shapes And Patterns06.10.1997Mercury
15.Presents: Vivo25.08.1998
16.Filth And Dreams1999 Mercury
17.Breakout: Best Of Swing Out Sister20.03.2001
18.20th Century Masters: The Millennium Collection23.10.2001Chronicles
19.Somewhere Deep In The Night12.03.2002Mercury
20.Cafe Orange: Swing Out Sister Cafe Best29.10.2002
21.Ultimate Collection27.01.2004
22.Where Our Love Grows20.07.2004Universal International
23.Live23.08.2005Shanachie
24.Beautiful Mess22.04.2008Avex Trax
25.Private View18.09.2012Miso
26.The Essential Swing Out Sister14.10.2014Salvo
27.Almost Persuaded
produkce: Swing Out Sister
22.06.2018Miso Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Blue Mood1986
2.Breakout10/1986 2
3.Surrender12/1986 4
4.Twilight World4/1987 Mercury25 31
5.Fooled By A Smile6/1987 36
6.Breakout8/1987 Mercury 6
7.You Are On My Mind3/1989 28
8.Waiting Game5/1989 86
9.Where In The World6/1989 47
10.La La (Means I Love You)8/1989 37
11.Forever Blue10/1989 80
12.Am I The Same Girl02.04.1992Fontana16 45
13.Notgonnachange23.06.199249
14.La La La (Means I Love You)16.08.1994
15.Big Elsewhere22.07.2003

Video:

1. Tokyo Stories - 11.10.2012, Miso

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
198710 13Recenze SPrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942208.11.199428Recenzerecenze LP
199811 117profil