UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Linky Různé Reference
NAVZÁJEM
Plzeň, Česká republika
*  1990

Sestava (2006):

Irena Motlíková - voc,perc
Přemysl Haas - g,voc
Jiří Seifert - g,voc
Dan Zita - bg
Vlaďka Haasová - kb,perc,voc
Radim Huml - banjo,g

Bývalí členové:

Dáša Tobrmanová (perc,voc, cca 7/92)
Michaela Nováčková (voc,fl, cca 7/92-cca 7/98); Romana Kohoutová (fl, cca 3/94)
Michal Röhrich (ds, cca 6/98); Caine (ds,mand,voc)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Navzájem1993 Avik
2.Kolumbus č. 406448/1997 AVIK
3.Marcipán1998 AVIK
4.Instrumentálky
(a Přátelé)
12/1999 AVIK
5.Plnou parou zpět8/2003
6.Halabala5/2006 AVIK

WWW Linky:

http://navzajem.misto.cz/

Různé:

demo "Dějou se dneska divný věci" (1992)

"Plnou parou zpět" (1995)


Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19941023.03.199419profil
19942810.08.199421
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921610.08.19925Pelmel
19931623.08.199329Recenzerecenze LP
19963 92Recenze - Korálkyrecenze demo
19979 108Recenze - Novinkyrecenze LP
19988 38Tipy & Typyinterview
199812 114Recenze - Korálkyrecenze demo
19991 106Recenze - Novinkyrecenze LP
20001 105Recenze - Novinkyrecenze LP
20067 62Recenze CZrecenze LP