UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
LANDSCAPE
GB
*  1975

Sestava (1980):

Richard Burgess - voc,ds
Christopher Heaton - g
Andrew Pask - bg
John Walters - sax
Peter Thoms - tr

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Landscape19.10.1979RCA
2.From The Tea Rooms Of Mars ... To The Hell Holes Of Uranus2/1981 RCA16
3.Manhattan Boogie Woogie1982
4.Landscape III1983 RCA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.U2XME1X2MUCH EP1977 Event Horizon
2.Einstein A Go-Go30.01.1981RCA3
3.Norman Bates15.05.1981RCA40
4.European Man29.09.1981RCA
5.It's Not My Real Name19.02.1982RCA
6.Eastern Girls / Back On Your Heads07.05.1982RCA
7.So Good So Pure So Kind25.02.1983RCA96

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1978611.02.197836interview
19793729.09.197949Caught In The Actrecenze koncertu
19794127.10.19794News
1981531.01.198114interview
1981531.01.198115Singlesrecenze SP
1981714.02.198119Albumsrecenze LP
19812016.05.198124Singlesrecenze SP
19813926.09.198114Singlesrecenze SP
1982820.02.198212Singlesrecenze SP
19821908.05.19824Fast Forward
19822015.05.198216Singlesrecenze SP
1983926.02.198319Singlesrecenze SP