UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Reference
LIVE WIRE
Cambridge, GB

Sestava (1981):

Simon Boswell - voc,g
Mike Edwards - slide g
Jeremy Meek - bg
German Gonzales - ds
John Earle - sax

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Pick It Up28.09.1979A&M
2.No Fright
produkce: Simon Boswell
27.06.1980
3.Changes Made3/1981 A&M

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Money12.10.1979A&M
2.Hit & Run Driver16.11.1979A&M
3.Don't Bite The Hand20.06.1980
4.Castle In Every Swiss Cottage22.08.1980A&M
5.Devistate / Gangster18.09.2000Live Wire
6.Devistate (remix) / Homeboyz Only30.07.2001Live Wire
7.Wired / Keep On Movin'11.02.2002Fusion
8.Gangster 200201.04.2002Live Wire
9.Movin On09.02.2004N2O

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19793729.09.197938Albumsrecenze LP
19793913.10.197930Singlesrecenze SP
19801821.06.19804News
19801821.06.198018Single Filerecenze SP
19802823.08.198018Single Filerecenze SP
19811221.03.198119Albumsrecenze LP