UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé Reference
KOTZEN Richie
(g,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 03.02.1970 (Reading, USA, jako Mike Varney)
KOTZEN Richie (photo)
 

Působení:

? Arthur's Museum
6/92-7/93 Poison
1993-? Mother Hen & The Family Reunion
cca 1999 Vertú
cca 10/99 Mr Big
2012-cca 12/15 The Winery Dogs
cca 12/20 Smith/Kotzen

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Richie Kotzen5/1989 Shrapnel/Roadrunner
2.Fever Dream
produkce: Mike Varney/Steve Fontano
1990 Shrapnel/Roadrunner
3.Electric Joy1991 Shrapnel/Roadrunner
4.Mother Head's Family Reunion
produkce: Richie Zito
11/1994 MCA
5.Tilt
& Greg Howe
8/1995 Roadrunner
6.The Inner Galactic Fusion Experience1995 Shrapnel
7.Wave Of Emotion
produkce: Glenn Hughes
1996 Polystar
8.Something To Say1997 Polystar
9.Bi-Polar Blues18.05.1999
10.Slow3/2002 Lion Music
11.Change8/2003 Frontiers
12.Get Up9/2004 Frontiers
13.Acoustic Cuts08.02.2005Frontiers
14.Instrumental Collection: The Shrapnel Years27.06.2006Shrapnel
15.Into The Black26.12.2006Frontiers
16.Return of Mother Head's Family Reunion2008
17.I'm Comin' Out12.07.2011Mausoleum
18.The Essential02.09.2014Loud & Proud
19.Live18.09.2015Audio & Video Labs Inc.
20.50 For 50
(3CD)
03.02.2020Headroom Inc.

Různé:

j.h. na LP:

L.A. Blues Authority: L.A. Blues Authority (1992, Shrapnel)
Glenn Hughes: Blues (1993, Roadrunner)
L.A. Blues Authority: Cream Of The Crop (1995, Roadrunner)
War & Peace: Light At The End Of The World (7/01, Mascot)
Gene Simmons: Asshole (20.4.04, Simmons)
Jason Becker: Triumphant Hearts (7.12.18)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973616.10.1997140Hard & Heavy Masters
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921018.05.199213Hard & Heavyprofil
20039 79Recenzerecenze LP
200410 79Recenze+recenze LP
20092 10Rock & Top