UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
ISOTOPE
GB
*  11/1972

Sestava

Gary Boyle - g
Zoe Kronberger - kb
Frank Roberts - kb
Nigel Morris - ds
Dan K. Brown

Bývalí členové:

Stan Sulzmann (tr, 11/72)
Brian Miller (kb, 11/72-cca 5/74); Laurence Scott (kb, cca 1974)
Jeff Clyne (bg, 11/72-cca 5/74); Hugh Hopper (bg, cca 1974)
Aureo de Souza (perc, 5-7/75); Jeff Seopardie (perc, 8/75-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Isotope10.04.1974Gull
2.Illusion
produkce: Poli Palmer
15.11.1974Gull
3.Deep End
produkce: Robin Lumley
04.06.1976Gull
4.Best Of Isotope1978
5.Live at the BBC
& Gary Boyle
01.06.2004Hux
6.Golden Section30.09.2008Cuneiform

Brian Miller:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Favourite Dram
& Charlie Soane
02.10.1981Celtic Music

Různé:

Frank Roberts:

j.h. na LP:

Hugh Hopper: Hopper Tunity Box (4/77, Compendium)

j.h. na SP:
Robert Wyatt: At Last I Am Free (11/80, Rough Trade)

Nigel Morris:

j.h. na LP:

Hugh Hopper: Hopper Tunity Box (4/77, Compendium)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19732126.05.197367Caught In The Actrecenze koncertu
19742125.05.197418MM Fileprofil
19742415.06.197444Albumsrecenze LP
19744830.11.197442Albumsrecenze LP
1975104.01.197523
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974008.06.197424Albumsrecenze LP
1974016.11.197451On The Townrecenze koncertu