UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Různé Reference
DUDLEY Anne
(kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 07.05.1956 (Chatham, GB)

Působení:

? Cindy & The Saffrons
1983-90 The Art Of Noise
1990-? Minarets
od 1/00 The Art Of Noise

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Buster1988 Atlantic
2.Songs From The Victorious City
& Jaz Coleman, prod. Anne Dudley/Jaz Coleman
29.10.1990China
3.Knight Moves1992 Milan/BMG
4.The Crying Game1993 SBK
5.Alice in Wonderland - Symphonic Variations1994 Sound Stage
6.Ancient And Modern2/1995 Echo
7.Poldark09.06.2015Sony Classical
8.Elle16.09.2016DHM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Minarets And Memories / The Awakening
& Jaz Coleman
9/1990 China
2.Habebe / Minarets And Memories
12",CD + The Conquerer / In A Timeless Place
& Jaz Coleman
12/1990 China
3.Ziggarats of Cinnamon / Habebe
& Jaz Coleman
1991 TVT
4.Veni Emmanuel / The Holly And The Ivy24.11.1995Echo

Různé:

j.h. na LP:

David Gilmour: About Face (5.3.84, Harvest)
The The: Infected (11/86, CBS)
Gail Ann Dorsey: The Corporate World (1988, WEA)
Marc Almond: Tenement Symphony (10/91, WEA,)
Deborah Harry: Debravation (7/93, Chrysalis)
Pet Shop Boys: Very (20.9.93, Parlophone)
Seal: Seal II (23.5.94, ZTT)
Pulp: This Is Hardcore (3/98)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990027.10.199062Control Zone
19942709.07.199435Rebellious Jukeboxinterview