UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 31.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Různé Reference
BRUFORD'S Bill EARTHWORKS
GB

Sestava (2002):

Steve Hamilton - g
Mark Hodgson - bas
Patrick Clahar - sax
Bill Bruford - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.All Heaven Broke Loose1991 Virgin
2.Heavenly Bodies - A Collection26.05.1997Virgin
3.The Sound of Surprise13.03.2001Discipline Global Mobile
4.Footloose and Fancy Free
(2CD)
12.03.2002Discipline
5.Random Acts of Happiness
featuring Tim Garland
11.05.2004United States Dist
6.A Part & Yet Apart16.11.2004United States Dist
7.Dig?21.06.2005United States Dist
8.Stamping Ground: Bill Bruford's Earthworks Live23.08.2005United States Dist
9.Earthworks Underground Orchestra / A Part and Yet Apart12.08.2014Bat Country

Různé:

cca 1999 Earthworks

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 77Novinkyrecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021114.06.200241Forum kritikumrecenze LP