UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé Reference
BARDENS Peter
(kb,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 19.06.1945 (London, GB)
Zemřel(a): 27.01.2002 (rakovina plic)

Působení:

? Hamilton King's Blues Messengers
? Cheynes
1965 Them
1966 Peter B's Looners
5/66-66 Shotgun Express
? Village
1972-8/78 Camel
cca 1/79 Van Morrison
1984 Keats

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Answer1970
2.Peter Bardens1971
3.Write My Name In The Dust1972
4.Vintage 691976
5.Heart To Heart18.01.1980Arista
6.Seen One Earth10/1987 Cinema Epoch 148
7.Speed Of Light
vydáno pod jménem: Pete Bardens' Mirage
1988 Cinema Epoch
8.Big Sky7/1994 HTD
9.Art of Levitation01.01.2002Talking Elephant
10.Answer15.02.2005
11.Write My Name in the Dust: Anthology31.05.2005Castle Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.In Dreams12/1987

Různé:

1/1977 představení David Bedford: The Odyssey (kb)

j.h. na LP:

Them: (The Angry Young) Them (4/65, Decca)
Peter Green: In The Skies (18.5.79, PVK)
Camel: Pressure Points (11/84, Decca)

prod. SP:
Sandie Shaw: Wish I Was (29.4.83)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971017.07.197121interview
19762305.06.197624
1980319.01.19804News