UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 19. září 2021          Celkem: 364 490 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
(HED)PE
Orange County, California, USA
*  1994

Sestava (2000):

Jahred - voc
Westyle - g
Chizad - g
Mawk - bg
B.C. the Mizak Diza - ds
Sonny Mayo -g

(HED)PE (photo)
 

Bývalí členové:

Chad Benekos (g, ?-2003)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.(Hed)P.E.12.08.1997Jive/Rough Trade
2.Broke22.08.2000Jive/Volcano73 63
3.Blackout18.03.2003Jive 33
4.Only in Amerika22.02.2005Koch 186
5.Back 2 Base X
vydáno pod jménem: Hed Planet Earth
06.06.2006Suburban Noize
6.Best of (hed) Planet Earth06.06.2006Jive
7.Insomnia17.07.2007Suburban Noize
8.DIY Guys08.07.2008Suburban Noize
9.New World Orphans14.10.2008Suburban Noize 72
10.Major Pain 2 Indee Freedom: The Best of Hed P.E.22.06.10 Suburban Noize
11.Truth Rising26.10.2010Suburban Noize 98
12.Evolution22.07.2014Pavement Music 105
13.Forever!22.07.2016Pavement Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Serpent Boy01.06.1998Jive
2.Broke18.09.2000Jive

Různé:

(hed)pe = Hed Planet Earth

Účast na kompilacích:

"Waiting To Die" na "Tattoo The Earth: The First Crusade" (24.10.00, 1500 Records)
"Waiting To Die" na "MTV's Return Of The Rock Volume 2" (7.11.00, Roadrunner)
"Bartender" na "Mad Mike Jones Presents: Mototrax 1" (20.8.02, Sanctuary, vs Bad Azz)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983110.09.199820profil
20001828.09.200023profil
2001111.01.20016Infokus