UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. září 2021          Celkem: 364 451 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
YANNI
(p)

Osobní údaje:

Narozen(a): 04.11.1954 (Kalamata, Řecko, jako Yiannis Chrysomallis)
YANNI (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Niki Nana1989
2.Reflections Of Passion11/1990 Private Music 29
3.Romantic Moments1991
4.In Celebration Of Life11/1991 Private Music 60
5.Dare To Dream3/1992 Private Music 32
6.In My Time4/1993 Private Music 24
7.Live At The Acropolis3/1994 Private Music 5
8.In The Mirror4/1997 Private Music 17
9.Port of Mystery5/1997 142
10.Devotion: The Best Of Yanni9/1997 Private Music 42
11.Tribute03.11.1997Virgin40 21
12.Love Songs4/1999 Private Music 98
13.The Private Years
(5CD box set)
26.10.1999Windham Hill
14.Songs from the Heart22.02.2000Windham Hill
15.If I Could Tell You
produkce: Yanni
03.10.2000Virgin 20
16.The Very Best Of Yanni10.10.2000RCA
17.Ultimate Yanni1/2003 Windham Hill 74
18.Ethnicity11.02.2003Virgin 27
19.Nightbird26.04.2005Collectables
20.Collection13.06.2006Private Music
21.Live: The Concert Event
(live)
15.08.2006Image 84
22.Yanni Voices24.03.2009Yanni Wake/Disney Music 20
23.Voices24.03.2009Walt Disney
24.Out of Silence21.04.2009Valley
25.Winter Light29.06.2010Sony/BMG
26.Essential Yanni13.07.2010Masterworks
27.Mexicanísimo19.10.2010Universal Latino
28.Truth of Touch08.02.2011 91
29.Live At El Morro, Puerto Rico
(live)
17.04.2012Sony Classics 109
30.My Passion For México04.09.2012Vene Music
31.Yanni01.04.2014
32.Inspirato29.04.2014Sony Masterworks
33.Sensuous Chill29.01.2016Masterworks 173
34.The Dream Concert: Live from the Great Pyramids of Egypt
(live)
03.06.2016Masterworks

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199210 38Recenzerecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921329.06.199228Recenzerecenze LP
19982 109Recenze - Novinkyrecenze LP
20061 67Recenzerecenze LP