UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 3. července 2021          Celkem: 363 742 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.07.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
YOUNG Jesse Colin
(voc,g,bg)

Osobní údaje:

Narozen(a): 11.11.1944 (New York, USA, jako Perry Miller)

Působení:

ex Youngbloods

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Soul Of A City Boy1964 Capitol
2.Young Blood1965 Mercury
3.Two Trips1970 Mercury
4.Together1972 Raccoon
5.Song For Juli9/1973 Warner Bros
6.Light Shine14.06.1974Warner Bros
7.Songbird14.03.1975Warner Bros
8.On The Road4/1976 Warner Bros
9.Love On The Wing15.04.1977Warner Bros
10.American Dreams1978
11.The Perfect Stranger1982
12.The Highway Is For Heroes1987
13.Greatest Hits Records27.11.2001
14.Greatest Hits24.09.2002Liquid 8
15.Songs For Christmas24.09.2002Liquid 8
16.Sweetwater04.02.2003Liquid 8
17.Jesse Colin Young & The Youngbloods04.02.2003Liquid 8
18.Makin' It Real
(reissue)
25.02.2003Liquid 8
19.Swept Away
(reissue)
25.02.2003Liquid 8
20.Walk the Talk20.05.2003Liquid 8
21.Living in Paradise07.09.2004Artemis
22.Very Best of Jesse Colin Young04.10.2005Artemis

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Higher And Higher6/1977 Warner Bros 109

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19743821.09.197437interview
19751008.03.197542Albumsrecenze LP
19751726.04.197554Caught In The Actrecenze koncertu
19755120.12.197529Albumsrecenze LP
19762626.06.197622New Albumsrecenze LP
19771723.04.197724Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974002.02.197423Background Reading
1974016.02.197418Albumsrecenze LP
1974028.09.19746
1975003.05.197514Plattersrecenze LP
1975026.07.197526Information City