UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 19. září 2021          Celkem: 364 490 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
THE YOUNGBLOODS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Moonset? Racoon
2.Youngbloods (No News)1967 RCA
3.Earth Music1967
4.Elephant Mountain1969 RCA
5.Rock Festival1970 Warner Bros
6.Crab Tunes / Noggins1970 Racoon
7.The Best Of The Youngbloods1970 RCA
8.Ride The Wind
(live)
1971 Racoon/Warner Bros
9.Good & Dusty1971 Warner Bros
10.Sunlight12/1971 RCA
11.High On A Ridgeton1972
12.Get Together1972
13.This Is1972
14.Elephant Mountain1973 RCA
15.Turning On The Sunshine1973
16.Ride the Wind: The Best of the RCA Years07.05.2002RCA
17.Rock Festival22.04.2003Sundazed
18.High on a Ridgetop22.04.2003Sundazed
19.Beautiful! Live in San Francisco 1971
(live)
22.02.2005Sundazed
20.This Is the Youngbloods18.10.2011Wounded Bird
21.Live at Pepperland, California, '71
(live)
27.05.2016Keyhole

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Grizzly Bear12/1966 RCA 52
2.Get Together8/1967 RCA 62
3.Darkness, Darkness5/1969 RCA 124
4.Get Together6/1969 RCA 5
5.Sunlight10/1969 RCA 114
6.Darkness Darkness4/1970 RCA 89

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972029.01.197210Albumsrecenze LP
19744402.11.197440
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199612 20Galerie