UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
WADE Adam
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 17.03.1935 (jako Patrick Henry Wade)
Zemřel(a): 07.07.2022

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.And Then Came Adam1960
2.Adam And Evening1961
3.Writing on the Wall: The Very Best Of Adam Wade09.03.2004Collectables
4.The Album Collection: 1960-196224.03.2017Jasmine

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Tell Her For Me11/1959 Coed 66
2.Ruby2/1960 Coed 58
3.I Can't Help It5/1960 Coed 64
4.Gloria's Theme11/1960 Coed 74
5.Take Good Care Of Her3/1961 Coed38 7
6.The Writing On The Wall5/1961 Coed 5
7.Point Of No Return6/1961 Coed 85
8.As If I Didn't Know7/1961 Coed 10
9.Tonight I Won't Be There9/1961 Coed 61
10.Linda9/1961 Coed 94
11.Preview To Paradise11/1961 Coed 108
12.It's Good To Have You Back With Me1/1962 Coed 109
13.How Are Things In Lover's Lane1/1962 Coed 114
14.For The First Time In My Life4/1962 Coed 118
15.There'll Be No Teardrops Tonight11/1962 Epic 104
16.Don't Let Me Cross Over2/1963 Epic 117
17.Crying In The Chapel1/1965 Epic 88