UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
WAKA FLOCKA FLAME
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): (jako Juaquin Malphurs)
WAKA FLOCKA FLAME (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Flockaveli
produkce: Lex Luger
05.10.20101017 Brick Squad/Asylum 6
2.1017 Bricksquad Presents Ferrari Boyz
& Gucci Mane
09.08.2011Warner Bros. 21
3.The Lock Out
& French Montana
27.04.2012Be Music Group
4.Triple F Life: Friends, Fans & Family12.06.2012Warner Bros. 10
5.The True Story02.07.2013Music Video Distribution
6.Flockaveli 201.06.2015

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.O Let's Do It2/2010 62
2.No Hands
feat Roscoe Dash & Wal
9/2010 13
3.Grove St. Party
feat Kebo Gotti
3/2011 74
4.Round Of Applause
feat Drake
12/2011 86
5.Wild Boy
& MGK
1/2012 98
6.I Don't Really Care
feat Trey Songz
3/2012 64
7.Get Low
feat Nicki Minaj & Tyga & Flo Rida
6/2012 72

Video:

1. Waka Flocka Trap - 09.12.2016, 226 Film Production, DVD