UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
WAINWRIGHT Martha
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 08.05.1976 (Montreal, Kanada)
WAINWRIGHT Martha (photo)
 

Působení:

cca 2/02 Rufus Wainwright
2003 Loudon Wainwright III (LP "So Damn Happy")
2006 Snow Patrol (LP "Eyes Open")
2009 Brighton Port Authority (LP "I Think We're Gonna Need A Bigger Boat")
2009 Liam Frost (LP "We Ain't Got No Money, Honey, But We Got Rain")

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Martha Wainwright12.04.2005Zoe63
2.I Will Internalize29.11.2005Maple
3.I Know You're Married But I've Got Feelings Too12.05.2008Drowned In Sound29
4.Come Home To Mama
produkce: Yuka C Honda
09.10.2012MapleMusic58
5.Trauma: Chansons de la Série Télé, Saison #426.02.2013MapleMusic
6.Goodnight City11.11.2016PIAS
7.Love Will Be Reborn20.08.2021Pheromone/Cooking Vinyl

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Factory?
2.BMFA (Bloody Mother F***ing A**hole) EP25.01.2005Rounder
3.When The Day Is Short6/2005
4.Set The Fire To The Third Bar / Chasing Cars (live) / You're All I Have (live)
& Snow Patrol
13.11.2006Fiction18
5.Bleeding All Over You / Love Is A Stranger19.05.2008Drowned In Sound
6.You Cheated Me
produkce: Brad Albetta
14.07.2008
7.Set The Fire To The Third Bar
& Snow Patrol
11/2009 Fiction36 54
8.Ayoye08.01.2013MapleMusic
9.Tu Peux Partir (Trauma: Chansons de la série télé Saison #4)29.01.2013Maple Music
10.Dans Le Silence4/2015 Maple Music
11.B.M.F.A. / I Will Internalize / When The Day Is Short / It's Over / How Soon27.05.2016Zoë
12.Love Will Be Reborn14.05.2021

Video:

1. Sans Fusils Ni Souliers A Paris: Martha Wainwright's Piaf Record - 12.11.2009, V2COOP, CD/DVD