UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
WADLING Freddie
(voc)

Působení:

? Leather Nun (bg)
cca 5/94 Fleshquartet

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Dice Man1991
2.En Skiva Till Kaffet1999
3.Efter Regnet11.03.2016Warner Music
4.Samlade Sanger 1981-201621.10.2016Warner Music
5.En Dag21.10.2016Warner Music
6.Broken Promise Land28.10.2016Warner Music
7.Luft för Dig11.11.2016Warner Music
8.Vem Vet18.11.2016Warner Music
9.Baby Goodbye25.11.2016Warner Music
10.The Rough Chill02.12.2016Warner Music
11.505 to Casablanca09.12.2016Warner Music
12.Sa Mycket Bättre-Tolkningarna09.12.2016Warner Music
13.I'm Deranged16.12.2016Warner Music