UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 19. září 2021          Celkem: 364 490 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
THE WAITRESSES
Chicago, Illinois, USA
*  1981+  1983

Sestava (1983):

Patty Donahue - voc
Billy Ficca - ds

Bývalí členové:

Holly Vincent (voc, 1983)
Chris Butler (cca 11/81-cca 5/83)
Tracy Wormworth (bg, cca 4/82)
Mars Williams (sax, cca 5/82)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Wasn't Tomorrow Wonderful3/1982 Polydor
2.Bruiseology20.05.1983Polydor
3.20th Century Masters - The Millennium Collection18.03.2003Universal
4.Just Desserts: The Complete Waitresses24.09.2013Omnivore

Chris Butler:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Museum of Me, Vol. 107.10.2003Orchard

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Know What Boys Like10.04.1981Ze 62
2.Christmas Wrapping12/1982 45
3.Christmas Wrapping11/2009 Ze
4.Christmas Wrapping12/2016 Polydor96
5.Christmas Wrapping12/2017 Polydor87
6.Christmas Wrapping12/2018 Polydor46
7.Christmas Wrapping12/2019 Polydor71
8.Christmas Wrapping12/2020 Polydor89

Různé:

Chris Butler:

j.h. na LP:

Richard Lloyd: The Cover Doesn't Matter (30.1.01, Upsetter Music)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19811511.04.198113Singlesrecenze SP
19814905.12.198113interview
19821006.03.198218Albumsrecenze LP
19821801.05.198230Caught In The Actrecenze koncertu
19832121.05.19834Fast Forward
19832121.05.198329Albumsrecenze LP
19832228.05.19838interview