UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé
WALKER Butch
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): (Georgia, USA)
WALKER Butch (photo)
 

Působení:

cca 1991-cca 1992 Southgang
?-8/01 Marvelous 3
cca 5/06 Butch Walker And The Lets Go Out Tonites
cca 2010-cca 8/11 Butch Walker And The Black Widows

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Left of Self Centered09.07.2002Arista
2.Letters
produkce: Butch Walker/Jim Ebert
24.08.2004Epic 171
3.Sycamore Meadows11.11.2008Original Signal
4.I Liked It Better When You Had No Heart
& The Black Widows
23.02.2010 125
5.The Spade
& The Black Widows
29.08.2011Dangerbird 105
6.End Of The World (One More Time)16.05.2014Dangerbird
7.Afraid Of Ghosts03.02.2015Dangerbird 104
8.Stay Gold26.08.2016Dangerbird 143

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Peachtree Battle EP9/2013 Dangerbird 127

Různé:

j.h. na LP:

Collective Soul: Blender (10.10.00, Atlantic)
Pink: I'm Not Dead (4.4.06, LaFace)
Puffy AmiYumi: Splurge (25.7.06, Tofu)

prod. LP:
Pete Yorn: Nightcrawler (15.8.06, Columbia)
The Academy Is...: Santi (3.4.07, Fueled By Ramen)
Hot Hot Heat: Happiness LTD (11.9.07, Sire)
The Wallflowers: Exit Wounds (9.7.21, New West)