UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé
WAGE WAR
Ocala, Florida, USA
*  2013

Sestava (2015):

Briton Bond - voc
Cody Quistad - g
Seth Blake - g
Chris Gaylord - bg
Stephen Kluesener - ds

WAGE WAR (photo)
 

Bývalí členové:

Jordan Pierce (bg, ?-2013)
David Rau (ds, ?-2013)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Blueprints
produkce: Jeremy McKinnon/Andrew Wade
27.11.2015Fearless
2.Deadweight8/2017 54
3.Pressure30.08.2019Fearless 112

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Alive2015
2.Twenty One2015
3.Youngblood23.10.2015Fearless
4.Stitch17.03.2017Fearless
5.Grave8/2019 Fearless

Různé:

do 2013 Empires