UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
WALKER Alan

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Different World14.12.2018MER
2.World Of Walker11/2021

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Faded04.12.2015MER Musikk7 80
2.Sing Me To Sleep
feat Iselin Solheim
6/2016 Relentless95
3.Alone12/2016 Sony
4.Tired
feat Gavin James
5/2017 Relentless
5.The Spectre9/2017
6.All Falls Down
& Noah Cyrus & Digital Farm Animals
27.10.2017Relentless87
7.Darkside
feat Au/Ra & Tomine Harket
8/2018 Mer
8.Diamond Heart
& Sophia Somajo
10/2018 Mer
9.Different World
& K-391 & Sofia Carson & Corsak
12/2018
10.Lost Control
& Sorana
12/2018
11.On My Way
& Sabrina Carpenter & Farruko
3/2019 Mer/Sony
12.Live Fast (Pubgm)
& A$ap Rocky
8/2019 Mer/Sony
13.Play
& Martin Tungevaag & Mangoo & K-391
9/2019 Mer/Sony
14.Alone, Pt. II
& Ava Max
1/2020 Mer
15.End Of Time
& Ahrix & K-391
3/2020
16.Time (Alan Walker Remix)
& Hans Zimmer
5/2020
17.Space Melody
& Leony & Vize
12/2020 Epic
18.Fake A Smile
& Salem Ilese
2/2021 Sony