UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Singly
WADE Mike

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Guidelines24.11.1997MC Projects
2.Protocol EP
(Raunchy / Disfunktional / Bad Acid / 20)
07.09.1998Knee Deep
3.Hostile Takeover EP
(Option / Pattern / Surface / Mercy)
15.03.1999High Octane
4.Format EP
(Devil Music / Shoulder Jack / Gunner / Ice Cream)
06.12.1999Knee Deep
5.Obstructed View EP
(Crowd Control / Transfer Effect / Monkey / Relic)
02.10.2000Archetype
6.Dirty Planet EP
(Head Puncher / Division / Sicem / Dark Pendulum)
18.12.2000Archetype
7.First Breath / Requiem / Open Window05.02.2001Archetype
8.Chicago / Kalamazoo Connection
& Fanon Flowers / DJ Rush
19.02.2001Sheep
9.Regaining Control EP
(Catch & Release / The Round-Up / Blind Remix/Make It Hurt)
25.06.2001Archetype
10.The Level / Genetic Material / Stimulate / Foreign Substance08.10.2001Archetype
11.Tresor Never Sleeps EP
(0,37 mg / Redemption / Boses Boot (Pacou remix) / Artillery)
& Recyver Dogs & Ian Richardson & Leo Laker
14.07.2003Tresor