UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
THE WALKABOUTS
Seattle, Washington, USA
*  1983

Sestava (1999):

Chris Eckman - voc,g
Carla Torgenson - voc,g
Fred Chanelor - bg
Glenn Slater - kb
Terri Moeller - ds

Bývalí členové:

Michael Wells (bg, 1983-cca 7/95)
Grant Eckman (ds, 1983-cca 7/95)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.See Beautiful Rattlesnakes Gardens1987 Pop Llama
2.Cataract3/1989 Sub Pop
3.Rag & Bone
(mini LP)
1990 Sub Pop
4.Scavenger03.02.1992Sub Pop
5.New West Motel
(2LP)
3/1993 Sub Pop
6.Satisfied Mind
(covers)
22.11.1993Sub Pop
7.Setting The Woods On Fire5/1994 Sub Pop
8.Devil's Road
produkce: Victor Van Bugt
01.04.1996Virgin
9.Death Valley Days - Lost Songs And Rarities, 1985 To 199503.02.1997Glitterhouse
10.Nighttown26.05.1997Virgin
11.Trail Of Stars13.09.1999Glitterhouse
12.Train Leaves At Eight29.05.2000Glitterhouse
13.Ended Up A Stranger29.10.2001Glitterhouse
14.Drunken Soundtracks / Lost Songs & Rarities 1995-20011/2002 Glitterhouse
15.Watermarks19.11.2002Innerstate
16.Travels In The Dustland10/2011 Glitterhouse
17.Virgin Years15.07.2014Glitterhouse
18.Feel Like Going Home09.12.2016Glitterhouse

Michael Wells:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Out Is In
presents Solo
04.10.1999Sulphur

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Walkabouts EP12/1984 Necessity
2.22 Disasters EP1985 Necessity
3.Linda Evans?
4.Rag'n'Bone EP
(The Anvil Song / Ahead Of The Storm / Medicine Hut / Wreck Of The Old $9 / Mr. Clancy / Last Ditch)
2/1990 Sub Pop
5.Stir The Ashes1991 Sub Pop
6.Dead Man Rise / The Anvil Song / Long Black Veil / Hangman / Train To Mercy03.08.1992Sub Pop
7.Jack Candy / Like A Hurricane / Prisoner Of Texas22.02.1993Sub Pop
8.Your Hope Shines5/1993 Sub Pop
9.Good Luck Morning / Night Drive / Findlay's Motel / Nothing Is A Stranger3/1994 Sub Pop
10.The Light Will Stay On15.04.1996Virgin
11.All For This27.05.1996Virgin

Michael Wells:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Abracadabra / 4 Play / Live At The Old School
presents Solo
08.11.1999Sulphur

Různé:

Carla Torgenson:

j.h na LP Terry Lee Hale: Frontier Model (1994, Glitterhouse)

Tindersticks: The Tindersticks' Second Album (3.4.95, This Way Up)

Účast na kompilacích:
"Haiku Five" / "Haiku Six" na "16 Haiku & Other Stories" (20.1.04, Thirsty Ear)

Chris Eckman:

prod. LP:

Terry Lee Hale: Frontier Model (1994, Glitterhouse)

Michael Wells:

prod. SP:

Freskee: Virtually You / The Brain Is... (24.2.97, FUK)
Orange: I Feel You (21.7.97, Orange)
Triplehouse: Kill The Groove (6.3.00, Interflow)

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200212 85Novinkyrecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971120.03.199725Forum kritikumrecenze LP
19972419.06.199727Forum kritikumrecenze LP
19993116.09.199927Forum kritikumrecenze LP
20012420.12.200110Infokus
2002307.02.200213Liverecenze koncertu
2002307.02.200237Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992608.02.19926Sidelines
1992608.02.199213Live!recenze koncertu
19923208.08.19925News
1993820.02.19934News
1993927.02.199329Singlesrecenze SP
19931006.03.199314Liverecenze koncertu
19931327.03.199329Albumsrecenze LP
19931724.04.199321Liverecenze koncertu
19934720.11.19933News
19934904.12.199334Albumsrecenze LP
19941807.05.199433Albumsrecenze LP
19942709.07.199417Liverecenze koncertu
1996902.03.199623Liverecenze koncertu
19961009.03.19966News
19961330.03.199612Advance
19961406.04.199640Albumsrecenze LP
19962201.06.199647Singlesrecenze SP
19972414.06.199748Albumsrecenze LP
19972812.07.199737Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993715.04.19933Hot
19931027.05.199330Liverecenze koncertu
19951501.08.199522profil
19951501.08.199531Liverecenze koncertu
19979 111Recenze - Novinkyrecenze LP
19997 13Pelmelinterview
19999 130
199912 94Liverecenze koncertu
20009 12Pelmel
200112 109Recenze - Novinkyrecenze LP
20021 74Předzvěsti
20023 37interview
20023 70Liverecenze koncertu
200510 78Liverecenze koncertu
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19996 18profil
Sounds
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990030.06.199039Lives