UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Alba Singly Ocenění
WALK THE MOON
Cincinnati, USA
*  2008

Sestava (2015):

Nicholas Petricca - voc,kb
Kevin Ray
Sean Waugaman
Eli Maiman

WALK THE MOON (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.I Want! I Want!2010
2.Walk the Moon19.06.2012RCA 36
3.Talking Is Hard02.12.2014RCA53 14
4.You Are Not Alone: Live At The Greek4/2016 186
5.What If Nothing10.11.2017 40
6.Heights12.11.2021RCA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Anna Sun01.10.2012RCA82
2.Tightrope EP22.01.2013RCA 54
3.Shut Up + Dance11/2014 RCA4 4
4.One Foot22.09.2017 65

Ocenění:

2016 Billboard Music Awards

- Top Radio Song ("Shut Up And Dance")
- Top Rock Song ("Shut Up And Dance")