UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly
WALK OFF THE EARTH
Toronto, Ontario, Kanada
*  2006

Sestava

Sarah Nicole Blackwood - voc
Gianni Luminati Nicassio
Ryan Marshall
Joel Cassady - perc

WALK OFF THE EARTH (photo)
 

Bývalí členové:

Mike Taylor (kb,voc, 2006-12/18)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Smooth Like Stone on a Beach2007
2.My Rock2010
3.R.E.V.O.19.03.2013Columbia 90
4.Sing It All Away16.06.2015Columbia98 71
5.HERE WE GO!10/2019 44

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Somebody That I Used To Know1/2012 Slapdash80
2.Fire in My Soul30.12.2016Universal
3.Fifth Avenue9/2018