UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
THE WAKE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Harmony9/1982 Factory
2.Here Comes Everybody11/1985 Factory Benelux
3.Make It Loud11/1990 LTM
4.Tidal Wave of Hype3/1994 LTM
5.Nine Ways09.09.1996Cleopatra/Semaphore
6.Harmony + Singles30.07.2002LTM
7.Here Comes Everybody + Singles30.07.2002LTM
8.A Light Far Out03.05.2012LTM
9.Wake / Rehashed
& Rehashed
02.07.2013Give Praise
10.False08.07.2014Give Praise
11.Testament (Best Of)09.09.2014Factory Benelux
12.Clouds Disco14.04.2015Factory Benelux
13.Here Comes Everybody
(2CD)
02.05.2015Factory Benelux

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Something Outside28.10.1983Factory Benelux
2.Talk About The Past / Everybody Works So Hard09.04.1984Factory
3.The Secret Sea20.04.1984Reflex

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19834429.10.198322Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20041 81Recenze+recenze LP