UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. září 2021          Celkem: 364 451 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
THE WAILERS

Albová diskografie:

WAILERS (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Wailers Wailers Everywhere1963
2.Wailers & Company1963
3.Out Of Our Tree1964
4.Tall Cool One1964 Capitol
5.Fabulous Wailers At The Castle1965
6.Outburst1965
7.Wailers1966
8.Walk Thru' The People1967
9.J.D.1989
10.Magestic Warriors1991 A&M
11.Livewire01.06.1999
12.Live
(live)
4/2003 BMG
13.Wailers Wailers Everywhere / Out of Our TreeBig Beat U17.06.2003K
14.Fabulous Wailers05.08.2003Norton
15.Burnin'10.03.2008Island
16.Majestic Warriors15.02.2011
17.The Fabulous Wailers01.01.2013Ace
18.Fabulous Wailers02.01.2013Airmail
19.Eastern Memphis / Rebel Am I
& Family Man & The Rebel Arms
28.08.2015Aston "Family Man" Barrett
20.The Kingston Rock (Earth Must Be Hell)
& Horace Andy & Wayne Jarrett
02.09.2016Dub Store
21.One World21.08.2020

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.It's You Alone?
2.Tall Cool One5/1959 Golden Crest 36
3.Mau-Mau8/1959 Golden Crest 68
4.Tall Cool One3/1964 Golden Crest 38
5.It's You Alone6/1966 United Artists 118
6.Batman / It Won't Come Easy
& Randy's All Stars
10.03.1997Impact
7.Pound Get A Blow / Burial02.04.2007Impact
8.False Beneficiaries / Coolie Plum Tre09.06.2008Tuff Gong
9.Pound Get A Blow / Burial
& Peter Tosh
16.06.2008Impact
10.Everybody Wants To Go To Heaven
& Kenny Chesney
8/2008 Blue Chair/BNA 41
11.Soul Shakedown Party01.12.2008Beverley's
12.Dreamland
& U Roy
05.02.2009Upsetter
13.Go Tell It On The Mountain11.02.2009Beverley's
14.Soon Come11.02.2009Beverley's
15.Do It Twice22.06.2009Beverley's
16.Oh Jah Come / Oh Jah Dub
& Ta Teasha Love & Familyman
28.01.2010Impact
17.Love & Affection / Teenager In Love18.06.2010Coxsone
18.Life Line / Black On Black
& Big Youth
22.10.2010Solomonic/Dub Store
19.Arabs Oil Weapon / Dubd (version)23.10.2010Solomonic/Dub Store
20.Pass It On / Trod On23.10.2010Solomonic/Dub Store
21.The Vow / I Made A Mistake
& Jackie & Doreen
19.02.2013Coxsone
22.Another Dance / Hooligan Ska19.02.2013Studio 1
23.The Toughest / I Don't Need Your Love
& Peter Touch
02.07.2013Coxsone
24.Play Boy / Your Love02.07.2013Coxsone
25.Tell Them Lord / Christmas Is Here16.08.2013Musik City
26.Battering Down Sentence13.02.2014Solomonic/Dub Store
27.Dream Land13.02.2014Solomonic/Dub Store
28.Hoot Nanny Hoot / Do You Remember
& Peter Tosh
24.06.2014Musik City
29.Eastern Memphis
& Family Man & The Rebel Arms
17.09.2014Cobra
30.Guided Missile / Work03.11.2014Fam's
31.Rock Sweet Rock / Jerk In Time28.08.2015Dub Store
32.Mashi / On The Rocks22.10.2015TT Shakers

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20008 32Glastonbury 2000recenze koncertu
200612 89Liverecenze koncertu