UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
WAGON CHRIST

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Phat Lab Nightmare6/1994 Rising High
2.Throbbing Pouch06.03.1995Rising High
3.Tally Ho!28.09.1998Virgin
4.Musipal26.03.2001Ninja Tune
5.Sorry I Make You Lush13.07.2004Ninja Tune
6.Toomorrow
(2LP)
11.03.2011Ninja Tune

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Gas Fish28.03.1994
2.At Atmos EP9/1994 Rising High
3.Rissalecki EP27.02.1995Rising High
4.Redone EP10.07.1995Rising High
5.Metronomic Underground (Luke Vibert, John McEntire remixes)
& Stereolab
02.12.1996Duophonic
6.The Power Of Love EP
(Rendleshack / Breakage No. 1 & No. 2 / Filthy Drummer)
22.06.1998Virgin
7.Lovely14.09.1998Virgin
8.Receiver / Bend Over / Doin The Do / Treats In The Streets12.03.2001Ninja Tune
9.Ataride - Tomorrow Acid / Sopping Shitty / King's Lyn / Tomorrow Acid / Sopping Shitty / King's Lyn - Ataride16.07.2001Ninja Tune
10.Shadows / The Groove (Souled Out) / Loose Loggins / Deux Ans De Maia27.09.2004Ninja Tune

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951515.04.199511Advance
1996717.02.199638profil
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200412 69EPrecenze SP