UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
DER W

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Schneller, höher, weidner4/2008
2.Autonomie12/2010
3.Was ist denn hier nicht los3/2011
4.III10/2012
5.IV3/2016
6.Operation Transformation - Zwo Acht: 2020 Best Of3/2021
7.V5/2022

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Geschichtenhasser4/2008
2.Victim / Arabic / Wrack06.04.2011Mako
3.Mordballaden / Bring mich Heim30.12.2016W-Entertainment GmbH